AjánlatkérésAjánlatkérés
Áraink és szolgáltatások

Estrich beton

Helyszínen kevert osztályozott sóder, cement, vegyszeradalék hozzáadásával készülő beton az estrich beton.

Budapest és 30 km-es körzetében, 5-6 cm vastagságú estrich beton anyagos munkadíja, kézi gletteléssel, 3500 Ft/m². Ha ennél vastagabb az estrich beton, akkor 7 cm-től centinként 580 Ft/m²-rel emelkedik az ár. Ez természetesen előre, lézeres szintezéssel felmérve, kiszálláskor egyeztetésre kerül. Az áraink nettóban értendők, nem tartalmazzák az áfát.

Ide kattintva kérhet ajánlatot estrich betonozásra!
Estrich beton

Zsákos estrich beton

Gyárban előre összekevert 0,4-es műkőszemszerkezet, kötőanyag, ami nem cement alapú, valamint vegyszeradalék hozzáadásával készül a zsákos estrich. Az összetevők egyébként titkosak, mert a gyár nem adja ki azokat. Éppen ezért, minden zsákos estrichnek más az összetevője, mivel teljes mértékben gyártó függő.

Zsákos estrich beton

Ipari beton

Födémek szerkezeti betonok, alaplemezek készítésecsarnokok, raktárépületek, terméktárolók, mélygarázsokfelületkeményített padlók készítésetérbetonok és rámpák készítése

Ipari beton

Szállítmányozás

Osztályozott sóder, cementszállítás.

Szállítmányozás

Könnyűbeton készítés

Ahol a szerkezet nem bír el nagy súlyt, ott könnyűbetonnal töltjük fel a felületet, és erre készülhet el az estrich beton. Ez hő és hangszigetelésnek is kiváló, és a gépészeti csöveket is egységesen befedi.

A könnyűbeton 300kg/köbméter súlyú, igen jó hőszigeteléssel bíró anyag, hiszen hungarocell gyöngyöket ragasztunk össze kötőanyaggal.5 cm vastagságtól alkalmazzuk. Cégünk azért javasolja, mert egységesen befedi az elektromos -és gépészeti csöveket, mintha egy nagy hatalmas táblával egységesen leszigetelnénk a lakást/házat. A könnyűbeton nem burkolható, a szigetelést helyettesíti, szilárdsága azonban nagyobb. mint egy 100-as lépésálló szigetelésnek.